پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

دیدار آیت الله رئیسی با فرستاده ویژه امارات

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور پنج شنبه شب در دیدار فرستاده ویژه امارات متحده عربی به اراده جدی امارات متحده برای تعمیق و تحکیم همه جانبه روابط با ایران در زمینه های مختلف بویژه اقتصادی و تجاری اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور با اشاره به روابط دیرینه و تاریخی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو ملت ایران و امارات متحده عربی، اظهارداشت: اراده جدی و صمیمانه ایران توسعه روابط با امارات است و در مسیر گسترش روابط دو کشور در زمینه های مختلف بویژه حوزه اقتصادی هیچ مانعی وجود ندارد.


آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور پنج شنبه شب در دیدار فرستاده ویژه امارات متحده عربی با اشاره به اراده جدی امارات متحده برای تعمیق و تحکیم همه جانبه روابط با ایران در زمینه های مختلف بویژه اقتصادی و تجاری، گفت: برای تسریع در روند توسعه روابط، مناسب است سازوکار مشترکی ایجاد شود تا ظرفیت ها و راههای تحکیم مناسبات و همکاری های دو کشور را در زمینه های مختلف عملیاتی نماید.

 

آیت الله رئیسی در ادامه با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران دوست واقعی و صادقی برای امارات و سایر کشورهای منطقه است، اظهارداشت: نسبت به مردم امارات احساس علاقه قلبی داریم و ارتباط نزدیک دو دولت می تواند زمینه ساز برقراری روابط برادرانه و همکاری های نزدیک تر بین دو ملت باشد.

 

رئیسی حمایت از مردم مظلوم فلسطین را بعنوان نمونه ای از دوستی واقعی مردم ایران یاد کرد و گفت: به رغم همه فشارها و محدودیت هایی که داریم اما در دفاع از مردم فلسطین به وظیفه دینی و انسانی خود عمل می کنیم و انتظار داریم کشورهای مسلمان و عرب نیز در این زمینه پیشقدم باشند و در این صورت تجاوز و تعدی صهیونیست ها نیز از بین خواهد رفت.

 

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه آینده یمن باید توسط خود یمنی ها رقم بخورد، اظهار داشت: نگاه مشترک کشورهای منطقه در این زمینه می تواند به نفع صلح و ثبات در منطقه بوده و منافع کشورهای منطقه را نیز تضمین نماید.

 

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: صهیونیست ها دوستدار ملت های منطقه نیستند و با عادی سازی روابط بدنبال تضعیف ظرفیت جهان اسلام هستند.

 

فرستاده ویژه امارات متحده عربی نیز در این دیدار با ابلاغ تبریک و سلام های صمیمانه رئیس دولت، ولیعهد و فرمانده نیروهای مسلح کشورش به آیت الله رئیسی، گفت: از حضور در مراسم تحلیف و شنیدن دیدگاه های حکیمانه شما بویژه در دوستی با کشورهای همسایه، بسیار خرسند هستیم.

 

وی با اشاره به مناسبات ریشه‌دار دو کشور خاطرنشان کرد: با توجه به حکمت و درایتی که در سخنرانی شاهد بودیم نسبت به آینده روابط و استقرار صلح و ثبات در منطقه، اطمینان خاطر داریم و مصمم هستیم سطح روابط با تهران را هرچه بیشتر افزایش دهیم.

 

فرستاده ویژه امارات متحده عربی با بیان اینکه با دستور رهبر کشور خود به ایران آمده ایم تا اراده جدی خود را برای تعیمق همه جانبه روابط با ایران نشان دهیم، گفت: پیام حضور ما در این سفر ارتقای همکاری ها در زمینه‌های متنوع است و برای تعمیق و نهادینه سازی روابط با تهران به نفع دو ملت برادر تلاش خواهیم کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار